Niels Kruijer

“Probleem of uitdaging, het maakt mij niet uit hoe je het noemt. Zolang het maar vraagstukken zijn waarin gaat om het verbeteren van processen en stromen binnen de organisatie en het afstemmen daarvan op de omgeving.”


niels101a bewerkt-1ir. Niels Kruijer mc (1974). De interesse van Niels voor organisatiekunde en in
 het bijzonder voor supply chain management werd al vroeg gewekt in het ouderlijke bloembollenbedrijf. Dat veranderen van organisaties niet eenvoudig gaat werd daar al duidelijk. “Dit doen we al jaren zo” of “het gaat toch goed zo” waren kenmerkende reacties op prille verbeteringsvoorstellen.

Na de middelbare school studeerde Niels Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en sinds 1997 brengt hij de daar opgedane kennis in de praktijk bij OAE Consultants.

Zijn eerste ervaring met adviseren was dat de praktijk weerbarstiger is dan de theorie en dat een praktisch advies soms meer waarde heeft dan een dik rapport.

Om met kennis en vaardigheden professioneel in het adviesvak te staan, volgde Niels opleidingen als apics-cpim, de postdoctorale Basis Opleiding Consultancy aan de Vrije Universiteit en daarna de masteropleiding Management Consultant aan de Erasmus Universiteit.

Wilt u met Niels in contact komen:
direct telefoonnummer: 06-53650675
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CV Niels

Cases

OAE Consultants heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse branches! Ga naar cases om meer hierover te lezen.

Logistiek verbeteren

Onze boeken zijn een "must have" voor elke logisticus. Immers: er is niets zo praktisch als een goede theorie. De boekenserie Logistiek verbeteren gaat in op de integrale beheersing van goederenstromen.

Onze partners

Onze partners:

dual logo

logo sce 290x174

orgacom logo

© 2021 OAE Comeniusstraat 12 | 1817 MS Alkmaar | T 072-52 07 505 | E info@oae.nl | KVK 54183820 |