In-company, een logistieke training zoals u dat wilt !

Wilt u:

  • SCM-awareness in een breed verband binnen uw bedrijf verbeteren
  • binnen uw organisatie een nieuw logistiek concept ontwikkelen
  • een gezamenlijk jargon ontwikkelen
  • direct de handen uit de mouwen: tijdens de kennisoverdracht actuele verbeteringen realiseren, en/of
  • uw logistieke processen toetsen aan de theorie

Aarzel dan niet en vraag OAE Supply Chain Academy vrijblijvend om een programma op maat. Bel voor een afspraak! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze: Gezamenlijk maken we een eerste globale inventarisatie van uw wensen en onze mogelijkheden. Hierbij is de beoogde docent aanwezig. In dit gesprek wordt nagegaan wat de specifieke situatie van uw bedrijf is en hoe wij u door middel van een logistieke opleiding van dienst kunnen zijn om de situatie te verbeteren. Hierna maken wij een plan van aanpak in de vorm van een offerte.

De cursus logistiek wordt naar uw behoefte op maat samengesteld, waarbij wij gedeelten kunnen kiezen uit het volledige pakket van onze reguliere logistieke opleidingen. Desgewenst maken wij voor u nieuw trainingsmateriaal, dat precies aansluit bij de situatie, uw wensen en het niveau van de betrokken medewerkers. De gekozen opleidingen kunnen worden aangevuld met cases, rollenspelen, simulaties, video's, examentrainingen, etc.

Onze ervaring leert dat bij circa vijftien personen de grens ligt tussen een persoonlijke benadering en een afstandelijke wijze van lesgeven. Afhankelijk van de doelstelling van de opleiding zullen wij een advies geven over de meest geschikte grootte van de cursusgroep.

Veel in-company cursussen worden in het bedrijf zelf gegeven, deelnemers voelen zich daar goed thuis, benodigde informatie is gemakkelijk benaderbaar en de verblijfskosten zijn beperkt. Een externe trainingslocatie kan echter voordelen bieden. Uw groep wordt tijdens de training niet gestoord en is er dan echt even uit waardoor de cursus wat meer gewicht krijgt. Cursusdata worden in overleg vastgesteld. De opleiding kan naar wens zowel overdag als 's avonds plaatsvinden.

Kosten: Een in-company cursus is maatwerk. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw specifieke wensen, de omvang, duur en opzet van de cursus. Vaak blijkt voor standaard cursussen reeds bij 8 deelnemers dat de kosten per cursist lager uitpakken bij in-company uitvoering dan bij een cursus met open inschrijving.

Cases

OAE Consultants heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse branches! Ga naar cases om meer hierover te lezen.

Logistiek verbeteren

Onze boeken zijn een "must have" voor elke logisticus. Immers: er is niets zo praktisch als een goede theorie. De boekenserie Logistiek verbeteren gaat in op de integrale beheersing van goederenstromen.

Onze partners

Onze partners:

dual logo

logo sce 290x174

orgacom logo

© 2021 OAE Comeniusstraat 12 | 1817 MS Alkmaar | T 072-52 07 505 | E info@oae.nl | KVK 54183820 |